FEAR

Seriously, I would be interested in looking into what causes fears. Bad experiences are an obvious factor, but what if you find yourself sickeningly terrified of something ordinary that you've never encountered as a threat before?
Take loneliness for an example. I know there are people who have lived perfectly normal lives only to later have panic attacks or major anxiety breakdowns when left alone. How does that happen? How is it cured?

If anyone has any information or theories on this subject feel free to write it in the comment section below.
art by http://limpidd.deviantart.com/

Kommentarer
Postat av: Sophie

Överlag är folk rädda för det som de inte känner till. Sen så handlar det nog mycket om vad vi har lärt oss. Under vår uppväxt har vi till exempel lärt oss att ensamhet inte är bra och lyckliga människor har mycket folk runt omkring dem. Vårt största, och egentligen, enda mål är att vara lyckliga. Då gör vi det vi kan för att hålla oss till faktorerna som vi har lärt oss gör en lycklig. Rädslan dyker då vi känner att något hotar vår lycka eller när vi känner att det finns en stor sannolikhet att vi kommer förlora något som gör oss lyckliga. Bara så jag tror XD.

2012-02-14 @ 15:07:52
URL: http://frokenvan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0